Праженіца з грибами – рецепт приготування

Яєчня – класика сніданку, запорука гарного початку дня. У господині будь-якої країни, будь-якого міста і провінції знайдеться свій улюблений рецепт і напевно не єдиний. Тортілья з картоплею в Іспанії, фріттата з овочами і шинкою в Італії, омурайсу з обсмаженою рисом в Японії … Ну а у словаків є праженіца з грибами.

На батьківщині прийнято готувати її з лісовими грибами (так і колоритнее, і ароматні), але ви, звичайно, можете використовувати печериці або гливи, які продаються в будь-якому магазині. Легке і одночасно поживне блюдо на сніданок або вечерю, а ще відмінна гаряча закуска на обід.


Інгредієнти для рецепта


гливи – 150 г

Цибуля – 0,5 шт.

яйце – 2 шт.

сіль – 0,5 ч. л.

Чорний перець (мелений) – 2 щеп.


Як приготувати


·  1. Гриби промийте, обшпарте, наріжте пластинками. Підсмажте в невеликій кількості рослинного масла.

·  2. Додайте в сковороду до грибів цибулю, нарізану тонкими кільцями. Готуйте до рум’янцю, поки не випарується рідина.

·  3. Розбийте в сковороду яйця, посоліть, поперчіть, перемішайте. Смажте, помішуючи, до готовності яєць.

Відмінний рецепт яєчні, який не вимагає ні багато часу, ні будь-яких специфічних інгредієнтів.Приготуйте це смачний ситний сніданок і поділіться ним з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.