Посол червоної риби – рецепт приготування

Червона риба завжди вважалася делікатесом не тільки через свого смаку, її м’ясо містить незамінні білки, вітаміни і мікроелементи. Це означає тільки одне – червона риба повинна обов’язково з’являтися на вашому столі.

Червона риба гарна ще й тим, що для вживання в їжу її достатньо всього лише засолити. У цьому рецепті ми з задоволенням розповімо вам, як зробити це правильно, щоб отримати найкращий результат. Для засолу можна використовувати будь-яку червону рибу. У нашому випадку це філе лосося.


Інгредієнти для рецепта


філе лосося – 2 кг

лимон – 1 шт.

сіль – 0,5 скл.

цукор – 0,5 скл.

білий перець – 1 ч. л.

кріп – 1 Пуч.

Лавровий лист – за смаком


Як приготувати


·  1. Для початку підготуйте приправу: змішайте сіль і цукор і додайте ложку білого перцю. Краще це зробити в неглибокій ємності.

·  2. Дуже важлива частина: шматки філе потрібно рівномірно посипати отриманою сумішшю і акуратно втерти суміш в м’ясо.

·  3. Покладіть на дно посуду, в якій будете солити рибу, гілочки кропу і лавровий лист. Перший шар філе кладіть шкірою вниз. Коли шар готовий, побризкати рибу зверху лимонним соком і знову покладіть лавровий лист і кріп.

·  4. Наступний шар укладайте вже шкірою вгору, потім знову кріп і лавровий лист. Черговий шар шкірою вниз і так далі, поки не закінчиться філе.

·  5. Як тільки риба укладена в посуд, притисніть її чимось важким і поставте в холодильник на дві доби. Готово!

Тепер вам відомо, як це робиться: погодьтеся, все дуже просто! Після того як червона риба готова, її можна використовувати як інгредієнт для салатів, бутербродів або як самостійну страву. Важливо запам’ятати одну річ – такий делікатес повинен бути постійним пунктом у вашому раціоні. А поки поділіться цим рецептом з іншими!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.