Поради по кухні

Коли-то навряд чи ми собі уявляли, що будемо проводити на кухні стільки часу. Тепер це заняття є для нас одним з основних і забирає багато сил і часу.Але, якщо підійти до процесу приготування страв творчо, воно може перетворитися на справжню пригоду.

Щоб спростити собі роботу, кожна господиня повинна знати різні кулінарні хитрощі. Їх часто збирають роками, але якщо часу немає, тоді варто пошукати додаткові джерела інформації та знайти для себе щось корисне.

Кухонні поради

·  Хтось любить омлет, хтось яєчню, але завжди можна приготувати щось нове і незвичайне. Наприклад, мало хто знає, що печені яйця теж дуже смачні.Покладіть яйця в духовку на 25 хвилин, попередньо розігрівши її до 180 градусів. У вас вийде чудове блюдо!

·  Якщо ви шанувальник мексиканської кухні, тоді напевно обожнюєте тако. Як відомо, його основою є коржі-тортилії. Придбати їх досить проблематично. Тому кращим варіантом буде підготувати тонкий лаваш в духовці. Він ідеально підійде для створення тако.

·  Ось як потрібно подавати полуницю.

·  Спагетті зберігайте в коробці з-під чіпсів.

·  Не викидайте корки від вина. З їх допомогою ви зможете закрити будь-яку упаковку.

·  Ось куди можна повісити рецепт страви, щоб він був завжди на виду.

·  Вішалка для штанів також може здорово стати в нагоді.

·  Якщо у тебе немає спеціального пристосування для того, щоб діставати кісточки з вишні, можна змайструвати ось таку просту штуку.

·  В коробочках з-під «Тік-Так» відмінно зберігаються спеції і приправи.

·  Желе в кавуновій кірці — чудова літня ідея.

·  Яблучні кільця. Для всіх любителів хрустких закусок.

Скористайтеся цими корисним хитрощами і готуйте з задоволенням. Головне — вкладати душу у все, що ви робите, і задумане обов’язково вийде!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.