Поради для приготування вишуканої вечері

Більшість жінок до приготування вечері приступають після трудового дня, так як іншого часу просто не знаходиться. А адже після роботи так хочеться відпочити… Але чоловік сердиться, діти стукають ложками, та й самій не завадило б поїсти. Іноді можна вдатися і до допомоги напівфабрикатів, але цей вид харчування досить несприятливо позначається на здоров’я, якщо вживати його часто, а вечеряти кожен день в кафе недозволено з фінансової точки зору. Ось і доводиться готувати вечерю наспіх, в поганому настрої. Добре ще, якщо чоловік і діти допоможуть…

Спробуємо даною статтею допомогти зробити процес приготування вечері максимально швидким і простим.
– У вас повинна бути тільки якісна і зручна посуд. Важливий не тільки матеріал, але і обсяг, і площа поверхні. Для приготування кожної страви краще мати окремий посуд, в якій вона швидше приготується.
– Щоб прискорити маринування м’яса, потрібно знати, що чим кисліше маринад, тим процес відбувається швидше. Використовуйте лимони, соєвий соус, оцет.
– Якщо вирішили приготувати страву в мікрохвильовій печі, то не забудьте про корисне доповнення до неї – пластмасовій кришці, якій потрібно закривати страву. Потрібно це не тільки для прискорення процесу приготування, але і для того, щоб жирні бризки не залишалися в мікрохвильовій печі (там їх відмити куди важче, ніж з кришки).
– А ще часто буває так, що взялися за якусь страву, а потім помітили, що якогось інгредієнта не вистачає. Звичайно, деякі з них можна спробувати виключити або замінити, але коли часу на експерименти і виправлення поганого результату немає, то ризик не виправданий. Щоб не бігти в магазин прямо під час приготування, сплануйте меню заздалегідь.
– Але ж заздалегідь можна підготувати не тільки меню, але і самі інгредієнти. Обов’язково розріжте на шматочки куплене м’ясо перед тим, як відправити його в морозилку, з фаршу перед заморожуванням скачайте кульки. При наявності вільного часу у вихідні дні наріжте і заморозьте овочі.
– Овочі чистите над сміттєвим пакетом, а рибу обробляють на дошці, покритій папером.
– Якщо зважилися на приготування більше, ніж однієї страви, під час термічної обробки першого, починайте приготування другого.
– При бажанні запекти м’ясо, перед тим як відправити його в духовку, підсушіть на сковороді з кожного боку по 5 хвилин. Процес піде швидше.
– Буряк звариться швидше, якщо через 70 хвилин варіння воду злити і залити знову холодною. Через 10 хвилин вона вже буде готова.
– На жаль не завжди ми можемо виділити час на приготування смачної вечері. У цьому випадку найкращим варіантом для вирішення проблеми це їжа на будинок. Довіртеся майстрам своєї справи і якісна їжа приготована в найкоротший термін надійде вам на будинок швидко і найголовніше за цілком доступними цінами. Приємного вам апетиту!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.