Пончики на згущеному молоці – рецепт приготування

Пончики на згущеному молоці

Домашні пончики не порівняти з покупними, особливо ті, про які «Versal» розповість сьогодні.Невеликі, але дуже ситні і прості в приготуванні пончики на сковороді вийдуть нітрохи не гірше, ніж у фритюрі.

Кульки з тіста, обсмажені в олії, мають місце в багатьох кухнях світу. У Франції це солодкі кастаньолі, які посипають кунжутом. У узбецькій кухні це солоний богірсак. Їх можна подавати як прості закуски з соусом, але наш рецепт відрізняється солодкістю. Смачне чаювання забезпечено!

Інгредієнти для рецепта

  • Пшеничне борошно – 500 г;
  • Згущене молоко – 400 мл;
  • Сіль – за смаком;
  • Яйце – 2 шт.;
  • Сода – 0,25 ч. л.;
  • Соняшникова олія – 150 мл.

Як приготувати

1) Збийте яйця разом з сіллю і содою. Змішайте зі згущеним молоком і повільно додавайте борошно (стільки, скільки візьме тісто).

2) Розкачайте тісто в джгут, наріжте на невеликі шматочки і скачайте в кульки. За розміром вони повинні бути приблизно з горішок фундука. Обсмажте в маслі.

Подавайте пончики на згущеному молоці гарячими, присипавши цукровою пудрою. Вони вийдуть ще більш ситними, якщо додати трохи сиру. У цьому рецепті саме «складне» – катання кульок, але смажаться вони миттєво. Збережіть наш рецепт, щоб порадувати близьких!

Пончики на згущеному молоці – рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.