Пончики на згущеному молоці – рецепт приготування

Домашні пончики не порівняти з покупними, особливо ті, про які «З Смаком» розповість сьогодні.Невеликі, але дуже ситні і прості в приготуванні пончики на сковороді вийдуть нітрохи не гірше, ніж у фритюрі.

Кульки з тіста, обсмажені в олії, мають місце бути в багатьох кухнях світу. У Франції це солодкі кастаньолі, які посипають кунжутом. У узбецької кухні це солоний богірсак. Їх можна подавати як простий закуски з соусом, але наш рецепт відрізняється солодкістю. Смачне чаювання забезпечено!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 500 г

Згущене молоко – 400 мл

сіль – за смаком

яйце – 2 шт.

сода – 0,25 ч. л.

Соняшникова олія – 150 мл


Як приготувати


·  1. Збийте яйця разом з сіллю і содою. Змішайте зі згущеним молоком і повільно додавайте борошно (стільки, скільки візьме тісто).

·  2. Розкачайте тісто в джгут, наріжте на невеликі шматочки і скачайте в кульки. За розміром вони повинні бути приблизно з горішок фундука. Обсмажте в маслі.

Подавайте пончики на згущеному молоці гарячими, присипавши цукровою пудрою. Вони вийдуть ще більш ситними, якщо додати трохи сиру. У цьому рецепті саме «складне» – катання кульок, але смажаться вони миттєво. Збережіть наш рецепт, щоб порадувати близьких!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.