Пончики на молоці — Рецепт приготування

пончики на молоці рецепт приготування

Тип:
Сніданки
Час:
10 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Пончики вважаються по праву одним з найсмачніших видів випічки. А все тому, що вони виходять неймовірно пишними і ароматними. А запах цього свіжоспеченого ласощі так і манить. Тому ми підготували для вас чудовийрецепт італійських пончиків, які вам неодмінно сподобаються.

Щоб приготувати смачні пончики, потрібно знати деякі секрети. По-перше, фритюр повинен бути дуже добре розігрітий, інакше пончики вберуть в себе багато олії. По-друге, готові пончики потрібно викласти на сито або серветку, щоб з них стекла олія. По-третє, потрібно готувати з душею, і у вас все вийде!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 300 г

Цукор – 80 г

Апельсин – 1 шт.

Яблуко – 1 шт.

Молоко – 60 мл

Коньяк – 30 мл

Ізюм – 30 г

Яйце – 1 шт.

Розпушувач – 1,5 ч. л.

Соняшникова олія – 100 мл

Цукрова пудра – по смаку


Як приготувати


·  1 Натріть на дрібній тертці апельсинову цедру, намагаючись не зачепити білу гірку прошарок, і половину очищеного яблука. Викладіть масу в миску.

·  2 Видавіть сік з апельсина. Добре перемішайте.

·  3 Всипте просіяне борошно, розпушувач і цукор. Влийте молоко, додайте яйце, ізюм і коньяк.

·  4 Потім замісіть міцне, трохи липке тісто. Якщо потрібно, всипте ще борошна.

·  5 В невелику глибоку сковороду налийте рафінована олія шаром 3 см і добре розігрійте.

·  6 Після візьміть столову ложку, змочіть її холодною водою, наберіть тісто і пальцем зніміть його в сковороду.

·  7 Готові пончики викладіть на паперові рушники, щоб вони увібрали зайвий жир. Зверху посипте цукровою пудрою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.