Пончики на кефірі – рецепт приготування

Рум’яні обсмажені колечка, присипані цукровою пудрою, – улюблене частування для дітвори, яка часом любить несподівано заглянути в гості до тіткам і бабусям. Ми і самі в далекому дитинстві просили маму купити заповітний пишний бублик.

Що ж, давайте дізнаємося простий рецепт їх приготування. Отже, пишні пампушки на кефірі!


Інгредієнти для рецепта


кефір – 200 мл

цукор – 4 ст. л.

яйце – 1 шт.

ванілін – 1 трісок.

Вершкове масло – 50 г

Пшеничне борошно – 450 г

розпушувач – 1 ч. л.

Соняшникова олія – 1 скл.

Цукрова пудра – за смаком


Як приготувати


·  1. У миску вбийте яйце, додайте цукор і розм’якшене вершкове масло. Перемішайте інгредієнти до однорідної консистенції.

·  2. Додайте кефір, знову перемішайте.

·  3. Насипте борошно, розпушувач, ванілін і замісити тісто. Воно має бути м’яким, але не липнути до рук. Можливо, знадобиться трохи більше борошна в залежності від її якості та вмісту клейковини.

·  4. Розкачайте тісто товстим шаром на присипаному борошном столі. Візьміть дві склянки різних діаметрів і видавіть з пласта ось такі бублики.

·  5. У сковороді розігрійте масло і обсмажте пончики з двох сторін до появи золотистого кольору.

·  6. Готові вироби викладіть на паперову серветку для видалення залишків жиру. Остигнули пончики присипте цукровою пудрою.

Поки пончики остигають, можна заварити ароматний чай і накрити стіл для сніданку або полудня. Якщо рецепт вам сподобався, не забудьте зберегти його в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.