Тип:
Закуски
Час:
20 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 8
Веганські Вегетаріанські Закуски Овочі
Помідори по-корейськи, рецепт яких «Зі Смаком» представляє вашій увазі сьогодні, — справжня палочка-виручалочка для кожної господині. Справа в тому, що, приготувавши це блюдо, можна цілий тиждень пригощати як рідних, так і гостей смачною і ароматною закускою.
У приготуванні цієї страви немає нічого складного. А результат перевершить всі очікування! Ароматна закуска не просто йде, а блискавично зникає зі столу! Обов’язково запишіть цей рецепт в свою кулінарну книгу!
Інгредієнти для рецепта
Помідор – 2 кг
Болгарський перець – 2 шт.
Часник – 2 шт.
Перець чилі – 1 шт.
Оцет – 100 мл
Зелень – 1 пуч.
Соняшникова олія – 100 мл
Цукор – 80-100 г
Сіль – 2 ст. л.
Як приготувати
· 1 Болгарський перець подрібніть в блендері або м’ясорубці. То ж зробіть з гострим перцем і часником.
· 2 Отриману масу викладіть в миску, додайте сіль, цукор, рослинна олія, оцет і подрібнену зелень.
· 3 Наріжте томати на 2-4 частини.
· 4 У трилітрову банку шарами викладіть томати і заправку. Залишилася заправку вилийте в банку і закрийте її кришкою.
· 5 Приберіть банки на ніч у холодильник. Щоб верхній шар томатів промариновался швидше, поставте банку дном вгору. Вранці можна перевернути її в нормальне положення.