Полуничний рахат-лукум — Рецепт приготування

полуничний рахат лукум рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Десерти Дитячі страви

Рахат-лукум — це неймовірно ніжне й ароматне східне ласощі. Вважається, що його винайшов придворний кондитер турецького султана Алі Хаджі Бекір. Одного разу правитель, насолоджуючись льодяником, зламав про нього зуб. Тому він наказав своєму слузі приготувати для нього м’яке ласощі. Так з’явилася ця повітряна солодкість.

Існує величезна кількість видів лукуму, ми підготували для вас чудовий рецепт десерту з полуничним смаком.Спробуйте приготувати!


Інгредієнти для рецепта


Полуниця — 200 г

Цукрова пудра — 150 г

Желатин — 15 г

Лимонний сік — 25 мл


Як приготувати


Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.