Полуничний пиріг – рецепт приготування

Чи любите ви полуницю так, як люблю її я? Якщо вам здається, що ви вже перепробували всілякі десерти з полуниці, з’являється він – рецепт, який дивує і підкорює. І наша дружна редакція впевнена, що той варіант, який ми збираємося запропонувати, обов’язково вам сподобається.

Цей полуничний тарт родом із сонячної Італії. Місцеві жителі просто обожнюють випічку з ягодами.Даний рецепт вважається одним з найпопулярніших і, до речі, легких. А так як інгредієнти досить-таки прості, спекти його можете і ви.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 240 г

Вершкове масло – 90 г

Коричневий цукор – 140 г

яйце – 2 шт.

молоко – 2 ст. л.

розпушувач – 1,5 ч. л.

сіль – 1 трісок.

кориця – 1 ч. л.

Полуниця – 10 шт.

вершки – 100 мл

Цукрова пудра – 30 г


Як приготувати


·  1. Збийте розм’якшене вершкове масло з цукром. Залиште 20 г масла, щоб потім змастити форму.Додайте в масу молоко кімнатної температури і яйця. Збийте всі інгредієнти.

·  2. Змішайте борошно, сіль, розпушувач і корицю в окремій мисці і просійте ці сухі інгредієнти в яєчно-масляну суміш. Змішайте все дерев’яною лопаткою.

·  3. Змастіть форму для випічки вершковим маслом. Викладіть тісто. Розрівняйте його в формі.

·  4. Розріжте ягоди полуниці надвоє і викладіть шматочки зверху, вниз зрізом.

·  5. Розігрійте духовку до 180 ° С і відправте тарт випікатися. Готовність перевірте за допомогою сірника: застроміть її в тісто, якщо сірник суха – пиріг готовий.

·  6. Поки ваш тарт випікається, збийте охолоджені вершки міксером.

·  7. Дістаньте теплий тарт з духовки. Готово!

Щоб відчути себе справжнім італійцем, посипте готовий пиріг цукровою пудрою і подавайте зі збитими вершками. Чи оцінять такий фруктовий десерт ваші рідні? Без сумніву! І будьте впевнені, що вам теж захочеться покращувати свою майстерність і далі!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.