Полуничні цукати — Рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
150 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 10
Веганські Вегетаріанські Десерти Дитячі страви Заготовки

Одним з найпопулярніших і смачних ласощів, які служать для прикраси десертів, є цукати. Вони з’явилися на Русі ще в XIV столітті. Але особливою популярністю ця солодкість почала користуватися лише чотири століття тому. Сприяла цьому Катерина II, яка часто вимагала подавати зацукровані фрукти до столу.

Цукати можна приготувати практично з усіх їстівних ягід і фруктів. Ми підготували для вас чудовий рецепт, основою якого є полуниця.


Інгредієнти для рецепта


Полуниця – 1 кг

Цукор – 800 г

Вода – 1 л


Як приготувати


·  1 Налийте в каструлю воду, всипте цукор, доведіть до кипіння. Помішуйте, щоб цукор повністю розчинився.

·  2 Опустіть ягоди в киплячий сироп. Варіть близько 10 хвилин. Відкиньте полуницю на друшляк і дайте сиропу стекти.

·  3 Викладіть полуницю на деко, застелене фольгою. Поставте його в духовку, розігріту до 35-45 градусів. Запікайте до тих пір, поки ягоди добре не подсушатся, приблизно 2 години.

·  4 Укладіть готові цукати в стерилізовані скляні банки і щільно закрийте кришками.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.