Полуничне варення — Рецепт приготування

полуничне варення рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
120 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Десерти Заготовки

Що може бути яскравіше та насиченіше, смачніше і корисніше, ніж ароматне полуничне варення? Його рецепти передаються з покоління в покоління, і у кожної сім’ї є свої секрети приготування цих ласощів. Тим, хто ще не навчився закривати полуничне варення, пропонуємо простий рецепт, який не забере у вас багато часу.


Інгредієнти для рецепта


Полуниця – 2 кг

Цукор – 1 кг

Вода – 120 мл


Як приготувати


·  1 Намагаючись зберегти цілісність ягід, полуницю промийте і очистіть її від плодоніжок.

·  2 Приготуйте сироп з цукру і води. Варити його потрібно протягом 10 хвилин, він повинен вийти жовтого кольору.

·  3 Залийте гарячим сиропом ягоди і дайте їм настоятися, накривши їх кришкою. Потім відцідити сік, який віддали ягоди і прокип’ятіть протягом 5 хвилин. Залийте знову соком полуниці, дайте їй настоятися і охолонути.

·  4 Знову процідіть рідину, в якій знаходиться полуниця, і доведіть сироп до кипіння. Таку маніпуляцію потрібно виконати три рази.

·  5 Розкладіть цілі ягоди полуниці в стерильні банки і залийте їх киплячим сиропом. Потім загорніть банки і укутайте консервацію ковдрою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.