Полунична панна-котта — Рецепт приготування

полунична панна котта рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 2
Десерти Дитячі страви

Панна-котта — десерт родом із сонячної Італії, який за своїми смаковими якостями може позмагатися навіть з легендарним тірамісу. Його ніжний і дуже м’який вершковий смак робить ласощі ідеальним для літа. Крім того, готується панна-котта простіше простого — з її приготуванням зможуть впоратися навіть діти!

«Зі Смаком» пропонує вашій увазі рецепт обалденной панна-котти з полуницею. Цей десерт раз і назавжди підкорить ваше серце!


Інгредієнти для рецепта


Полуниця — 400 г

Вершки — 200 мл

Молоко — 200 мл

Цукор — 5 ст. л.

Желатин — 1 ст. л.


Як приготувати


·  1 Половину полуниці подрібніть в блендері і пропустіть отримане пюре через сито. Інша полуниця піде на приготування сиропу.

·  2 У невеликій кількості води замочіть желатин і залиште його, щоб він розпух.

·  3 У каструлі змішайте вершки, молоко і 3 столові ложки цукру, поставте на маленький вогонь і закип’ятити. Зніміть з вогню. Додайте желатин і ретельно перемішайте.

·  4 В молочну масу додайте полуничне пюре, перемішайте і розлийте по формочках. Після відправте в холодильник на 3-4 години до повного застигання.

·  5 Залишилася полуницю розріжте на половинки, засипте цукром і додайте пару ложок води. Доведіть масу до кипіння і проваріть 10 хвилин до загустіння. Остудіть і полийте цим сиропом десерт.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.