Плов в горщиках — рецепт приготування

Плов — старовинна страва, що з’явилося з початком вирощування рису на Близькому Сході. Там воно і донині вважається святковим з урахуванням додавання особливих інгредієнтів, а в цілому на Сході, як і в усьому світі, плов залишається одним з найпопулярніших страв.

Одна з узбецьких прислів’їв говорить: «Бідна людина їсть плов, багата людина їсть тільки плов».Залежно від компонентів, плов буває і повсякденним стравою, і святковим. Як і всі популярні страви, плов можна готувати за різними рецептами, але «З Смаком» пропонує тобі спробувати особливий спосіб приготування плову.


Інгредієнти для рецепта


Свинина — 500 г

Мал — 400 г

вода — 400 г

морква — 1 шт.

петрушка — за смаком

сіль — за смаком

перець духмяний — за смаком


Як приготувати


·  1. Замочіть рис в підсоленій воді на годину.

·  2. Поки рис замочується, приступайте до приготування м’яса. Для початку обсмажте моркву до золотистого кольору, а після додайте м’ясо і доведіть до готовності, постійно перевертаючи. Посоліть і поперчіть за смаком.

·  3. Викладіть в горщики м’ясо першим шаром. Зверху покладіть розмочений рис і залийте все окропом або бульйоном так, щоб рис на 1 см покривала рідина.

·  4. Помістіть горщики в духовку, розігріту до 180 градусів, і залиште на годину-півтори. Готовий плов залиште остигати на 10 хвилин поза духовки, потім посипте зеленню і подавайте на стіл.

Плов в духовці стане вашим фірмовим другою стравою, яке не вимагає багато метушні і різних дій.Просто дозвольте духовці зробити смачний плов за вас! Подавати його краще всього в комплекті з овочевою нарізкою або салатом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.