Плавлений сир з печерицями — Рецепт приготування

плавлений сир з печерицями рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Вегетаріанські Закуски

Якщо ви перекушуєте або снідаєте бутербродами з плавленим сиром, тоді цей рецепт напевно зацікавить вас. Ми пропонуємо замінити магазинний продукт домашнім аналогом.

Що важливо — приготування дуже просте і не передбачає використання різних підсилювачів смаку, ароматизаторів і консервантів, які часто-густо зустрічаються в магазинних продуктах!


Інгредієнти для рецепта


Сир – 500 г

Печериці – 200 г

Яйце – 2 шт.

Сметана – 2-3 ст. л.

Сіль – 1 ч. л.

Сода – 1 ч. л.

Зелень – 1 пуч.


Як приготувати


·  1 Змішайте всі інгредієнти, крім грибів і зелені, покладіть в чашу блендера і збийте. Поставте каструлю з отриманою сумішшю на водяну баню на 15 хвилин. Постійно помішуйте масу.

·  2 Маса повинна вийти однорідною. Якщо не вийшло, тоді ще раз збийте все блендером.

·  3 Наріжте дрібно гриби і обсмажте їх на рослинному маслі. Можна трохи посолити.

·  4 Потім додайте в приготовану масу гриби, дрібно нарізану зелень і добре перемішайте.

·  5 сирну суміш Вилийте в баночку, дайте їй охолонути і відправте в холодильник на 8 годин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.