Пивний суп – рецепт приготування

Пиво і ковбаски – все, що знає більшість з нас про кухню Німеччини. Ті, чиї знання не обмежуються лише цими інгредієнтами, розглядають її як ґрунтовну, з селянськими коренями. Так, можливо, вона не така вишукана, як французька, або різноманітна, як італійська, але вона має право бути. Деякі рецепти можна з легкістю і задоволенням вписати в свою кулінарну книгу – і готувати, готувати, готувати.

Ми запропонуємо вам блюдо з пивом і ковбасками. Чи не оригінально? Не поспішайте з висновками.Цей пивний суп – не звичайний курячий бульйон, який ви звикли готувати. Тут і сир, і копченості, і зелень. Досить незвичайне поєднання, чи не так? Запам’ятовується і смачне – ось як хочеться його назвати. Пробуємо!


Інгредієнти для рецепта


Цибуля – 1 шт.

Вершковий сир – 150 г

Твердий сир – 150 г

мисливські сосиски – 200 г

реберця копчені – 100 г

темне пиво – 0,5-1 л

Перець чилі – 1/2 шт.

Соняшникова олія – 3 ст. л.

зелень – 1 Пуч.


Як приготувати


·  1. Очистіть цибулю. Дрібно наріжте його.

·  2. Тепер наріжте ребра вздовж кістки, а ковбаски – кружальцями.

·  3. Весь сир можна нарізати кубиками або ж натерти на тертці.

·  4. Розігрійте в казанку або каструлі з товстим дном рослинне масло. Обсмажте в ньому цибулю до золотистого.

·  5. Коли цибуля готовий, просто додайте до нього реберця і ковбаски. Обсмажуйте всі інгредієнти ще приблизно 5 хвилин.

·  6. Додайте в каструлю пиво. Кількість ви вибираєте на свій розсуд, в залежності від того, який густоти повинен бути суп.

·  7. Висипати в ємність сир і перець чилі. Все добре перемішайте і почекайте, поки закипить. Потім просто зніміть каструлю з вогню.

Подавайте з дрібно посіченою свіжою зеленню, хлібом або житніми сухариками. Багато заправляють блюдо сметаною. Погодьтеся, не зовсім традиційну першу. Це вам не суп-борщ. Зате як оригінально, ароматно, смачно. Збережіть в закладках і друзям порадьте!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.