Пісний паштет – рецепт приготування

Не всякому нашій людині доводилося куштувати фуа-гра. А що якщо приготувати пісну версію знаменитого французького делікатесу? Виходить надзвичайно ніжний і смачний паштет: абсолютно не соромно подати в якості закуски на святковий стіл, а гості в житті не здогадаються, з чого зроблено частування.

Ідеально подавати такий паштет з крекерами, грінками, прикрасивши маринованими овочами. Любителі родзинки можуть спробувати карамелізований лук зі спеціями: його кисло-солодкий пікантний смак відмінно розкриє всі нотки закуски.


Інгредієнти для рецепта


печериці – 100 г

Цибуля – 1 шт.

Оливкова олія – 2 ст. л.

часник – 2 зуб.

Грецькі горіхи – 140 г

сочевиця – 1 скл.

Лимонний сік – 2 ст. л.

Соєвий соус – 1 ст. л.

розмарин – 1 трісок.

чебрець – 1 трісок.

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком

цукор – 1 ч. л.


Як приготувати


·  1. Промийте сочевицю, залийте водою і зваріть. Подрібніть часник і цибулю, шампіньйони промийте і обдайте окропом.

·  2. Обсмажте на оливковій олії спочатку цибулю з часником до прозорості, потім додайте гриби.Готуйте ще 5-8 хвилин. На іншій сковороді (вона повинна бути сухою) підсмажте волоські горіхи до золотистого кольору.

·  3. Змішайте соєвий соус, цукор, лимонний сік, перець.

·  4. Змішайте відварну сочевицю, горіхи, обсмажені гриби з цибулею і часником, ароматні трави, заправку з соєвого соусу і подрібніть за допомогою блендера. Маса повинна стати однорідною. Готовий паштет можна зберігати в холодильнику до 4 днів.

Хто б міг подумати, що з сочевиці і печериць виходить така смакота. Впевнена, цю закуску ви будете готувати не тільки в пост, а друзі будуть вдячні, якщо поділіться з ними рецептом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.