Пісна кухня

Пісна кухня для кожної людини має своє значення. Для одних людей пост це ритуал. Для інших пісна їжа допомагає зміцнитися у вірі. Страви для схуднення це в деякій мірі теж пост. Рецепти російської кухні без яєць, молочних продуктів і м’ясних інгредієнтів цікавлять людей, які страждають різними захворюваннями. І нарешті, пост це просто розвантаження для організму, яка нікому ще не зашкодила.

Основою для приготування пісних страв є овочі. Кулінарні рецепти російської кухні для приготування дієтичної їжі рекомендують використовувати картоплю, буряк, морква, баклажани, огірки, помідори, кабачки. Жодне пісне блюдо не обходиться без ріпчастої цибулі. Подрібнену цибулю, злегка припущенний на рослинній олії, значно поліпшить смакові якості готової їжі та її зовнішній вигляд. Ріпчасту цибулю відноситься до пряним овочам, містить вітамін С і вітаміни групи В.

Роль овочів у дієтичному харчуванні важко переоцінити. Овочеві страви насичені вітамінами і цінними для організму мінеральними сполуками. До складу плодів входять також білки, цукру і вуглеводи.

Для приготування пісних страв російська кухня пропонує таке цінну сировину як гарбуз і бобові культури. М’якоть гарбуза багата на калій. Пісні страви з цінного овоча надають корисну дію на судинну систему і очищають організм від шкідливих речовин. Великі поживні і цілющі властивості мають гарбузове насіння. Квасоля для пісних страв цінна великою кількістю містяться в ній білків. У білках бобових містяться найважливіші амінокислоти. Російська кухня являє багато цікавих рецептів з сої і гороху. З бобових культур в пост можна приготувати живильні перші і другі страви, начинки для борошняних виробів. Цінну сировину використовують також в салатах.

Ягоди і фрукти урізноманітнюють наш стіл. Для шанувальників сайту представлена ​​характеристика багатьох овочів, ягід і фруктів. У певних статтях легко знайти відомості про корисні цілющі властивості того чи іншого продукту.

Чи не вистачить поста, щоб перепробувати всі види каш, пропонованих російською кухнею. Пісна кухня пропонує пісні каші які можна готувати грузлими і розсипчастими, з одного виду крупи або асорті. Не забувайте про цілющі властивості кукурудзяної крупи. Каша для схуднення це всім відома вівсянка! Корисні властивості вівсяного киселю я думаю, теж всім відомі.

Пісні страви прийнято доповнювати шматочком хліба. Хліб це джерело білка з його цінними незамінними амінокислотами. Хліб це джерело вітамінів групи В і цінних мінеральних сполук. Борошняні вироби забезпечать організм під час посту енергією і наситять його корисними речовинами. Кулінарні рецепти приготування пісної їжі рекомендують використовувати багато зелені і різноманітні спеції. Так само активно в пісної кухні в якості приправи до страв використовують соняшникову олію, яке є джерелом насичених жирів і великої кількості корисних вітамінів. Придбати соняшникову олію можна далі джерело докладної інформації з даного питання.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.