Пишне безе – рецепт приготування

Ті, хто коли-небудь брався за приготування безе, знають, що процес цей досить томітелен і делікатний.При недотриманні точних рекомендацій, багатогодинні старання можуть піти прахом. Але так деколи хочеться побалувати себе цим ніжним ласощами, тим більше що, на відміну від більшості десертів, в безе міститься мінімум калорій.

Сьогодні «З Смаком» розповість, як приготувати безе по новому рецепту. Всього один інгредієнт кардинально змінить кінцевий результат. Це звичайний розпушувач. Складно повірити, що безе взагалі буває настільки пишним і повітряним!


Інгредієнти для рецепта


яєчні білки – 2 шт.

Цукрова пудра – 100 г

розпушувач – 0,5 ч. л.


Як приготувати


·  1. Білки попередньо відправте в холодильник на 30 хвилин, потім почніть збивати до появи густої піни.

·  2. Продовжуючи збивати, додайте розпушувач.

·  3. Невеликими порціями додайте цукрову пудру, після чого слід збивати масу ще протягом 7-8 хвилин.

·  4. Деко застеліть пергаментним папером, чайною ложкою викладіть білковий крем.

·  5. Духовку розігрійте до 130 градусів, відправте в неї деко з безе і зменшіть температуру до 100.

·  6. Через годину вимкніть духовку, почекайте, поки вона охолоне, потім діставайте ласощі!

Запевняємо, настільки повітряним безе ще не виходило! Добре подавати такий вишуканий десерт з не менш чудовою кавою, приготованим, наприклад, по-фінськи. Обов’язково поділіться корисною ідеєю з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.