Пиріжки зі щавлем — рецепт приготування

Якщо в процесі роздумів над пучком свіжого щавлю зі страв, крім зелених щей, в голову нічого не приходить, цей рецепт для вас. Слойки зі щавлем — надзвичайно смачна річ. Чи не повідомляйте домашнім, що знаходиться всередині, нехай дегустують з закритими очима. Хтось обов’язково заявить, що начинка з вишень. Такі ось смакові метаморфози!

Листкове тісто апетитно хрумтить, кисло-солодка начинка приємно дражнить смакові рецептори. Що може бути краще до чашечки чаю!


Інгредієнти для рецепта


Листкове тісто — 500 г

щавель — 1 Пуч.

Вершкове масло — 2 ст. л.

цукор — 4 ст. л.

лимонна цедра — 1 ст. л.

Панірувальні сухарі — 10 ст. л.

мед — 1-1,5 ст. л.

Чорний чай — за смаком


Як приготувати


·  1. Тісто заздалегідь розморозити. Розкачайте пластини так, щоб довжина їх була в 2 рази більше, ніж ширина. Кожен пласт розріжте на однакові за розміром квадрати (всього повинно вийти 20 штук).

·  2. Промиті листя щавлю обсушити, дрібно наріжте. Змішайте з панірувальними сухарями, лимонною цедрою, цукром і розтопленим вершковим маслом.

·  3. Викладіть начинку на 10 квадратів, зверху накрийте порожніми квадратами, краї з’єднайте виделкою. Перекладіть вироби на застелений пергаментом деко (може знадобитися 2 дека).

·  4. Змішайте мед з невеликою кількістю гарячого, міцно завареного чаю. Змастіть цією сумішшю поверхню слоек. Випікайте пиріжки 20-25 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Слойки виходять пристойними за розміром, по суті, одна слойка — одна порція. Але хто захоче обмежуватися однією штучкою, якщо пиріжки так смачні … Народ буде наполягати на добавці!Рецептом потрібно неодмінно ділитися, щоб сезон свіжої зелені не пройшов мимо.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.