Пиріжки з вишнею — рецепт приготування

Випічка з вишнею набула широкого поширення по всьому світу. Ця ягода ідеально підходить для десертів — соковита, трохи кислуватий, з насиченим смаком. Вона добре поєднується з мигдалем, яблуками, персиками, кава, апельсинами та іншими частими складовими десертів.

Як правило, у кожного є список страв, за які він готовий заплатити, але які ніколи не приготує. Іноді виною всьому складний рецепт або екзотичні інгредієнти, але «З Смаком» запевняє: цього разу вам не завадить ні перше, ні друге. Ці солодкі пиріжки з вишнею готуються і з’їдаються однаково швидко.


Інгредієнти для рецепта


Вишневий сік — 200 мл

цукор — 30 г

крохмаль — 1 ст. л.

консервовані вишні — 200 г

мигдаль — 100 г

Цукрова пудра — 80 г

мигдальний екстракт — 1 ч. л.

ванільний екстракт — 0,25 ч. л.

яйце — 1 шт.

Листкове тісто — 500 г


Як приготувати


·  1. Поставте вишневий сік з цукром і крохмалем на вогонь і прокип’ятіть його протягом 5 хвилин.Потім додайте вишні і зніміть з вогню.

·  2. Розкачайте листкове тісто і розділіть його на парну кількість однакових прямокутників. На половині з них зробіть по три отвори. Використовуйте кришечку або іншу невелику окружність діаметром приблизно 1,5 см.

·  3. Тепер готуємо особливу начинку — марципан. Варіть мигдаль в окропі 2 хвилини, щоб з легкістю зняти шкірку. Очищений мигдаль подрібніть в блендері до стану каші і змішайте з цукровою пудрою, екстрактом ванілі і мигдалю. Вимішуйте до стану еластичного тесту.

·  4. Розкачайте марципан і розріжте на прямокутники поменше тих, що з листкового тіста. Покладіть марципан на шматочки тіста без отворів, полийте його вишневим соком і викладіть вишню так, щоб по краях залишалося менше 1 см. Покладіть зверху прямокутники тесту з отворами і добре скріпіть по краях (можна використовувати вилку).

·  5. Змастіть пиріжки збитим яйцем і відправте випікатися в духовку на 25 хвилин при 180 градусах.

У вас вийде не просто листкове тісто з вишнею, а десерт з домашнім марципаном! Точно так само можна поекспериментувати з домашнім маскарпоне. Отвори в тесті забезпечать швидке пропікання і вихід зайвого пара, щоб випічка не розмокла. Насолоджуйтесь солодкими пиріжками і поділіться нашим рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.