Пиріжки з картоплею — Рецепт приготування

пиріжки з картоплею рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
50 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Випічка, Закуски

Мабуть, найпопулярніше тісто для смажених пиріжків з солодкою або солоною начинкою — дріжджове. Опара під час смаження стає хрусткою і повітряної, але часу на приготування йде багато.

Апетитні пиріжки з рум’яною скоринкою можна приготувати і з іншим тестом, нічим не поступається дріжджове.Пропонуємо замісити його на кисляку або кефірі: ви отримаєте такі ж м’які і хрусткі пончики. А в начинці є одна хитрість — невелика кількість твердого сиру, який додасть картопляного пюре тягучу консистенцію і пікантний смак.


Інгредієнти для рецепта


Твердий сир – 100 г

Картопля – 6 шт.

Вершкове масло – 50 г

Цибуля – 1 шт.

Кріп – 0,5 пуч.

Кисляк – 200 мл

Яйце – 2 шт.

Пшеничне борошно – 300 г

Соняшникова олія – 100 мл


Як приготувати


·  1 З відвареної картоплі зробіть пюре, додайте тертий сир, дрібно нарізаний кріп. Цибулю наріжте дрібними кубиками, обсмажте у вершковому маслі, додайте до картоплі.

·  2 У просіяне борошно додати сіль, потім вбийте яйця, розведіть всі кисляком, влийте 70 мл соняшникової олії.

·  3 Замістити тісто, розкачати шаром 5 мм, з допомогою чашки з широким горлечком видавіть з пласта кола.

·  4 Викладіть в кожну корж начинку, защипайте краю. Обсмажте пиріжки залишився на рослинному маслі з двох боків до появи рум’яної скоринки.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.