Пиріжки на сухій сковороді – рецепт приготування

Друга назва цих апетитних пампушок – пиріжки, печені на сковороді. Справа в тому, що вони не обсмажуються в маслі, а рум’яняться на сухий, добре прогрітій поверхні.

Виходять відмінні пиріжки з колесо до воза, хрусткою скоринкою і м’якою серединкою, а головне – без бризок по всій кухні і неприємного чада.


Інгредієнти для рецепта


кефір – 500 мл

Пшеничне борошно – 600 г

сода – 1 трісок.

Картопля – 1 кг

Вершкове масло – 150 г

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Просійте борошно, додайте сіль і соду. Зробіть в гірці поглиблення, влийте в середину кефір і замісити тісто. Викладіть його в пакет і відправте в холодильник на ніч.

·  2. Відваріть картоплю в підсоленій воді до готовності, додайте молоко і 50 г масла, зробіть пюре.

·  3. З тіста сформуйте кульки, кожен вагою приблизно 50 г, потім сформуйте з них коржики, викладіть на кожну по 1 ч. л. пюре.

·  4. Защепайте краю пиріжків і покладіть їх швом вниз. Далі слід пиріжки придавити і розім’яти до товщини приблизно півсантиметра.

·  5. Розігрійте сковороду і викладіть на неї пиріжки, обсмажте з кожного боку по 3-4 хвилини до рум’яної.

·  6. Викладіть пиріжки на чисте сухе рушник і перед подачею змастіть маслом, що залишилося.

Такі пиріжки з картоплею дуже добре подавати до перших страв, наприклад до борщу замість пампушок. Прості в приготуванні і неймовірно смачні! Обов’язково запишіть рецепт в свою кулінарну зошит або збережіть в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.