Пиріг з хліба — рецепт приготування

Прості рецепти люблять все господині, особливо якщо справа стосується випічки, адже робота з тестом займає велику частку часу. А чому б нам не спекти несолодкий пиріг вже з готового батона?

Ідея на перший погляд трохи дивна, але результат вразить навіть розбещеного дегустатора. Апетитна скоринка, обсмажений хрусткий бекон і ніжний омлет … Ну дуже пікантно!


Інгредієнти для рецепта


бекон — 300 г

яйце — 6 шт.

молоко — 300 мл

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

батон — 1 шт.

Твердий сир — 150 г

петрушка — за смаком


Як приготувати


·  1. Батон наріжте великими кубиками.

·  2. Бекон наріжте невеликими брусками, третина бекону слід обсмажити, інша частина знадобиться пізніше.

·  3. Яйця змішайте з молоком, посоліть і поперчіть.

·  4. В поліетиленовий пакет викладіть батон і обсмажений бекон, залийте інгредієнти яєчної сумішшю і додайте дві третини сиру, тертого на крупній тертці.

·  5. Закрийте пакет і гарненько струсіть вміст, щоб компоненти перемішалися. Надішліть заготовку в холодильник на 30 хвилин.

·  6. Помістіть заготовку в форму для випічки, зверху викладіть залишився сир і бекон. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин. Апетитний хлібний пиріг готовий! Прикрасьте його подрібненою петрушкою і подавайте до столу.

Важлива рада: батон для приготування пирога повинен бути як мінімум вчорашній, а краще зовсім черствий. Якщо ви збираєтеся подати хлібний пиріг до сніданку, зробіть заготовку з вечора: це заощадить вам час вранці. Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.