Пиріг з халвою – рецепт приготування

Пиріг з халвою - рецепт приготування

Хвала халві! Цю східну солодкість, що тане в роті, люблять майже всі. Арахісова, мигдальна, фісташка, кунжутна (тахина), соняшникова – кожен з видів по-своєму прекрасний.

Всім любителям халви, а також тим, хто ще не розкуштував цей продукт, пропонуємо спекти цей приголомшливий пиріг: запашний і дуже пухнастий!

Халву беріть ту, яка вам більше подобається, а для посипання замість волоських горіхів можна використовувати і арахіс, і насіння соняшнику, і кунжут.

Інгредієнти для рецепта

  • Халва – 250 г
  • Цукор – 150 г
  • Вершкове масло – 220 г
  • Яйце – 4 шт.
  • Пшеничне борошно – 220 г
  • Розпушувач – 2 ч. л.
  • Чорний шоколад – 60 г
  • Грецькі горіхи – 20 г

Як приготувати

Як приготувати

·  1) Халву подрібніть, відокремте 1 ст. л. для посипання.

·  2) 200 г м’якого вершкового масла розітріть з цукром, додайте яйця, збийте. Додайте в масу халву, а потім порціями просіяне з розпушувачем борошно.

·  3) Форму для випічки (чим менше діаметр, тим вище вийде корж) застеліть пергаментом і викладіть в неї тісто. Випікайте при температурі 180 градусів 35-40 хвилин.

·  4) Поки пиріг печеться, приготуйте глазур. Шоколад і 20 г вершкового масла розтопіть на водяній бані, постійно помішуючи.

·  5) Остиглий пиріг змастіть глазур’ю, посипте подрібненими горіхами і халвою. Смакота!

Пиріг з халвою — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:


Відмінний пиріг для вечірнього чаювання! Випічка з халвою ні на що не схожа: смак східної солодощі дивним чином змінюється і стає дуже оригінальним. Приємних гастрономічних вражень вам, діліться ними з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.