Пиріг з халвою — рецепт приготування

Хвала халву! Цю східну солодкість, що тане в роті, люблять майже всі. Арахісова, мигдальна, фісташка, кунжутна (тахинная), соняшникова — кожен з видів по-своєму прекрасний.

Всім любителям халви, а також тим, хто ще не розкуштував цей продукт, пропонуємо спекти цей приголомшливий пиріг: запашний і дуже пухнастий! Халву беріть ту, яка вам більше подобається, а для посипання замість волоських горіхів можна використовувати і арахіс, і насіння соняшнику, і кунжут.


Інгредієнти для рецепта


Халва — 250 г

цукор — 150 г

Вершкове масло — 220 г

яйце — 4 шт.

Пшеничне борошно — 220 г

розпушувач — 2 ч. л.

Чорний шоколад — 60 г

Грецькі горіхи — 20 г


Як приготувати


·  1. Халву подрібніть, відокремте 1 ст. л. для посипання.

·  2. 200 г м’якого вершкового масла розітріть з цукром, додайте яйця, збийте. Додайте в масу халву, а потім порціями просіяне з розпушувачем борошно.

·  3. Форму для випічки (чим менше діаметр, тим вище вийде корж) застеліть пергаментом і викладіть в неї тісто. Випікайте при температурі 180 градусів 35-40 хвилин.

·  4. Поки пиріг печеться, приготуйте глазур. Шоколад і залишилися 20 г вершкового масла розтопіть на водяній бані, постійно помішуючи.

·  5. Остиглий пиріг змастіть глазур’ю, посипте подрібненими горіхами і халвою. Смакота!

Відмінний пиріг для вечірнього чаювання! Випічка з халвою ні на що не схожа: смак східної солодощі дивним чином змінюється і стає дуже оригінальним. Приємних гастрономічних вражень вам, діліться ними з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.