Пиріг з волоськими горіхами – рецепт приготування

Говорячи про десертах, складно не приділити увагу Швейцарії, яка внесла величезний внесок в європейську кухню. Відомий на весь світ швейцарський шоколад – далеко не єдина гордість цієї країни.Велику популярність здобув і смачний горіховий пиріг, родом з казкового Енгадині.

У «Зі Смаком» є для вас старовинний рецепт традиційного швейцарського ласощі, знаменитого на весь світ! Цей ситний пиріг з горіхами вміє пекти кожна господиня в Швейцарії, а в продуктових магазинах він є самим купується десертом.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 300 г

вершки – 215 мл

сіль – 0,5 ст. л.

Вершкове масло – 160 г

цукор – 380 г

яйце – 1 шт.

Грецькі горіхи – 300 г

мигдаль – 25 г

мед – 1,5 ст. л.


Як приготувати


·  1. Дрібно порубати вершкове масло і залиште на п’ять хвилин.

·  2. Просійте борошно, додайте сіль, 130 г цукру, яйце, 200 мл вершків і розм’якшене вершкове масло.Подрібніть все в крихту. Отримане тісто розділити на 2 частини, загорніть в харчову плівку і залиште охолоджуватися в холодильнику на 40 хвилин.

·  3. Поки тісто охолоджується, готуємо начинку. Цукор, що висипте в каструлю і поставте на маленький вогонь. Не заважайте карамель, тільки похитує.

·  4. Влийте в карамель вершки тонкою цівкою, постійно помішуючи, і продовжуйте варити суміш 5-8 хвилин.

·  5. Крупно наріжте волоські горіхи і мигдаль. Додайте їх разом з медом в каструлю з карамеллю, приберіть з вогню і перемішайте.

·  6. Дістаньте тісто з холодильника. Четверту частину одного з двох шматків відокремте для бортика майбутнього пирога. Решта дві частини розкачати на пергаменті в два пласта.

·  7. Викладіть змащені маслом стінки форми бортиком, покладіть один з двох пластів на дно.Викладіть начинку і накрийте іншим пластом.

·  8. Випікайте пиріг при 180 градусах протягом години.

Всі знають, що горіхи з медом чудово поєднуються, але в цьому виконанні їх союз народжує справжній делікатес. Інгредієнти даного рецепта можна легко урізноманітнити іншими видами горіхів. Варіації приготування цього десерту допускають створення і відкритого пирога. Збережіть наш особливий рецепт, щоб спробувати саме цей спосіб. Приємного вам апетиту!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.