Пиріг з сухого киселю — рецепт приготування

Пиріг на основі сухого киселю врятував вже не одну господиню. Він порадує гостей яскравим зовнішнім виглядом і смаком, а вас швидкістю приготування. Змішайте лише кілька бюджетних інгредієнтів — і можете подавати пишну і пористу, точно губка, випічку.

Колір готового пирога буде залежати від киселю, який використовується в приготуванні. Радимо брати полуничний, вишневий або малиновий для красивого м’якушки. Аромат від пирога виходить просто-таки чарівний!


Інгредієнти для рецепта


сухий кисіль — 250 г

яйце — 3 шт.

Пшеничне борошно — 3 ст. л.

розпушувач — 10 г


Як приготувати


·  1. Брикет киселю розімніть, просійте разом з борошном і розпушувачем.

·  2. В окремому посуді збийте яйця до пишності. Помішуючи, влийте яєчну масу в суху суміш.Ретельно перемішайте, домагаючись однорідності.

·  3. Рідке тісто перелийте в форму, змащену вершковим маслом і присипану борошном. Випікайте при 200 градусах до готовності (приблизно 20 хвилин), потім дістаньте форму, накрийте чистим рушником і залиште на 10 хвилин.

Подавайте пиріг просто так до чаю або розріжте на 2 коржі і промажте кремом або джемом: відмінна бісквітна основа для торта. Розкажіть про рецепт друзям, він їм сподобається точно!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.