Пиріг з сьомгою — рецепт приготування

Коли заходить мова про рибних пирогах, то тут люди діляться на два табори: хтось їх обожнює, а хтось не переносить на дух. З упевненістю скажу, що представники другого табору просто ніколи не пробували пиріг з сьомгою від «З Смаком»!

Випікається він дуже просто, і з основою не доведеться довго возитися, можна просто купити заморожене листкове дріжджове тісто. Поєднання інгредієнтів в начинці просто божественне!


Інгредієнти для рецепта


сьомга — 200 г

Листкове тісто — 500 г

сіль — за смаком

Мал — 0,5 скл.

яйце — 2 шт.

Зелена цибуля — 1 Пуч.

Соняшникова олія — 1 ст. л.

Вершкове масло — 20 г


Як приготувати


·  1. Рис відварити в підсоленій воді до готовності, яйця зваріть круто.

·  2. Цибулю дрібно наріжте, сьомгу очистіть від шкіри, видаліть кістки, наріжте філе тонкими скибочками.

·  3. Форму для запікання застеліть пергаментом і змастіть маслом.

·  4. Тісто розділіть на дві частини, розкачати. Одним пластом застеліть форму, формуючи бортики.

·  5. Викладіть на тісто начинку наступними шарами: рис, цибулю, нарізані кубиками яйця. Трохи посоліть.

·  6. Зверху викладіть скибочки риби.

·  7. Накрийте пиріг другим шаром тіста, защипати краї, змастіть тісто рослинним маслом, зробіть кілька проколів виделкою.

·  8. Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин, потім дістаньте і дайте пирога дійти ще хвилин 10.

З такого пирога вийде ситний і запам’ятовується вечерю. Подавайте його з чаєм або томатним соком і збирайте подяки від близьких! А рецепт все-таки варто зберегти в закладках …

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.