Пиріг з сьомгою – рецепт приготування

Пиріг з сьомгою

Коли заходить мова про рибні пироги, то тут люди діляться на два табори: хтось їх обожнює, а хтось не переносить на дух. З упевненістю скажу, що представники другого табору просто ніколи не пробували пиріг з сьомгою від «Versal»!

Випікається він дуже просто, і з основою не доведеться довго возитися, можна просто купити заморожене листкове дріжджове тісто. Поєднання інгредієнтів в начинці просто неперевершене!

Інгредієнти для рецепта

  • Сьомга – 200 г
  • Листкове тісто – 500 г
  • Сіль – за смаком
  • Рис – 0,5 скл.
  • Яйце – 2 шт.
  • Зелена цибуля – 1 пуч.
  • Соняшникова олія – 1 ст. л.
  • Вершкове масло – 20 г

Як приготувати

1) Рис відварити в підсоленій воді до готовності, яйця зваріть круто.

2) Цибулю дрібно наріжте, сьомгу очистіть від шкіри, видаліть кістки, наріжте філе тонкими скибочками.

3) Форму для запікання застеліть пергаментом і змастіть маслом.

4) Тісто розділіть на дві частини, розкатайте. Одним пластом застеліть форму, формуючи бортики.

5) Викладіть на тісто начинку наступними шарами: рис, цибулю, нарізані кубиками яйця. Трохи посоліть.

6) Зверху викладіть скибочки риби.

7) Накрийте пиріг другим шаром тіста, защіпіть краї, змастіть тісто рослинною олією, зробіть кілька проколів виделкою.

8) Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин, потім дістаньте і дайте пирогу дійти ще хвилин 10.

З такого пирога вийде ситна та смачна вечеря. Подавайте його з чаєм або томатним соком і збирайте подяки від близьких! А рецепт все ж таки варто зберегти в закладках …

Пиріг з сьомгою – рецепт приготування покроковий з фото дивись у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.