Пиріг з шинкою і сиром – рецепт приготування

Любителі свіжої випічки завжди в пошуках нових рецептів. На зміну звичним рум’яним пиріжків з долоню прийшли красиві відкриті і закриті пироги з найрізноманітнішими начинками. Перше, ніж вони підкуповують, – зовнішній вигляд. Така ошатна і яскрава випічка прикрашає і звичайна вечеря, і святковий. А коли доходить до смаку…

Тільки подивіться на цей пиріг з шинкою і сиром! Хіба він не красень? А коли дізнаєтеся рецепт, закохаєтесь ще більше: тісто можна брати покупне, а сир натерти і шинку нарізати – взагалі простіше простого. Кілька спритних рухів ножем – і закритий пиріг стає відкритим. Це кулінарне мистецтво вам під силу.


Інгредієнти для рецепта


Листкове тісто – 500 г

Томатний соус – 2 ст. л.

моцарелла – 100 г

шинка – 50 г


Як приготувати


·1 Розділіть лист листкового тіста надвоє. Складіть пласти один на одного. Зверху покладіть тарілку і виріжте коло.

·2 Застеліть деко пергаментом.

·3 Натріть сир. Наріжте шинку соломкою.

·4 Перенесіть один круг на деко. Змастіть томатним соусом, посипте підготовленим сиром, а також шинкою. Накрийте начинку другим колом тіста.

·5 Від центру пирога зробіть надрізи і загорніть отримані трикутнички в один оборот.

·6 Виставте температуру духовки на 180 ° С. Надішліть пиріг на 20 хвилин.

Коли пиріг готовий, дістаньте його і дайте трохи охолонути. Тим часом приготуйте соус і наповніть ним піалку. Поставте ємність прямо в центр пирога. Випічку не обов’язково різати. Можна просто відламати шматочок і вмочити прямо в соус. Розкажіть друзям.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.