Пиріг з рибою в духовці – рецепт приготування

Я просто обожнюю пироги з різноманітними начинками. А ви? І мова йде не тільки про фруктову випічці, а й про овочевий, м’ясний, рибної. А якщо для начинки вибрати відразу кілька компонентів, то пиріг виходить не тільки дуже смачним, але і ситним. Поколдую над презентацією – і його можна буде подати до святкового столу. Додайте свій оригінальний інгредієнт – і рецепт можна буде назвати вашим, унікальним.

У нашій кулінарній скарбничці є рецепт дивного пирога з сьомгою, бринзою і шпинатом. І нам би хотілося, щоб він поповнив і вашу книгу рецептів. Інгредієнти прості, та й спосіб приготування не відрізняється складністю. Щоб тісто пропеклося, а начинка не стала сухою, спочатку ми радимо відправити в духовку саме тісто, а вже потім начиняти пиріг. Дивіться, як легко!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 250 г

Вершкове масло – 125 г

яйце – 2 шт.

сіль – за смаком

вода – 2-5 ст. л.

сьомга – 600 г

бринза – 250 г

шпинат – 400 г

сметана – 3-4 ст. л.


Як приготувати


·  1. Приготуйте тісто для пирога. Для цього на дрібній тертці потрібно натерти заморожене вершкове масло. Додайте до нього пшеничне борошно. Трохи посоліть. Акуратно змішайте все звичайної ложкою. Вбийте 1 яйце. Долийте 2 ст. л. дуже холодної води і замісіть тісто. Можливо, вам ще потрібно буде додати трохи води. Загорніть тісто в харчову плівку і відправте на 30 хвилин в холодильник.

·  2. Розділіть тісто на 2 частини: одна в два рази більша за іншу. Надішліть частина поменше в холодильник. Розкачайте більшу частину і викладіть її в круглу форму. Зробіть бортики. Накрийте тісто у формі фольгою і насипте вантаж. Виставте температуру духовки на 200 ° С. Надішліть форму з тестом в духовку на чверть години. Потім зніміть вантаж і відправте тісто в духовку ще на 10 хвилин.

·  3. Крупно наріжте шматочки сьомги.

·  4. Наріжте бринзу кубиком. Помийте і подрібніть шпинат.

·  5. Змішайте в глибокій ємності шпинат, шматочки сьомги і бринзу. Заправте ці інгредієнти 3-4 ст. л.сметани. Обов’язково додайте солі за смаком.

·  6. Дістаньте готове тісто з духовки і викладіть зверху начинку з сьомги, бринзи та шпинату.

·  7. Дістаньте другу частину тесту з холодильника. Тепер розкачайте її в пласт. Накрийте напівготовий пиріг. Акуратно защіпніте тісто з боків. Зменшіть температуру духовки до 180 ° С. Надішліть випікатися на 80 хвилин.

·  8. Коли пиріг практично готовий, збийте яйце, дістаньте форму з духовки, змастіть тісто і відправте в духовку ще на хвилин 10. Готово!

Коли ви накриє пиріг другою частиною тіста, не забудьте зробити кілька проколів зубочисткою або вилкою. Ви також можете додатково додати в начинку улюблені спеції і зробити її більш гострою – вибір за вами. І якщо смак пирога з рибою доведеться вам до душі, обов’язково поділіться деталями з тими, хто теж обожнює випічку з різноманітними начинками!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.