Пиріг з потрійною начинкою – рецепт приготування

Коли мова заходить про пироги, складно відразу сказати, з якою начинкою вони смачніше. «З Смаком»пропонує вчинити нестандартно і приготувати пиріг відразу з трьома улюбленими начинками! Пиріг примітний і смаком, і незвичайним способом ліплення.

Сметана підійде будь-яка, а ось вершкове масло маргарином краще не замінювати – здоров’я дорожче, та й якість виробу буде нижче. До речі, про борошно: кількість її вказано опціонально, воно залежить від розміру яєць і жирності сметани, регулюйте в процесі роботи.


Інгредієнти для рецепта


яйце – 2 шт.

Вершкове масло – 200 г

сметана – 250 г

цукор – 150 г

кориця – 0,5 ч. л.

Пшеничне борошно – 500 г

Ванільний цукор – 10 г

консервовані вишні – 200 г

консервовані персики – 200 г

яблуко – 2 шт.

розпушувач – 1,5 ч. л.

жовтки – 1 шт.


Як приготувати


·  1. Розм’якшене масло розітріть з цукром, додайте ванільний цукор, яйця і сметану.

·  2. До сметанною суміші додайте борошно, просіяне з розпушувачем. Замісити еластичне тісто, накрийте його і відправте в холодильник.

·  3. Займіться підготовкою начинки. Консервовану вишню процідіть. Сироп з персиків також злийте, наріжте фрукти дрібними кубиками. Яблука очистити, нарізати дрібно і припустіть в сковороді, посипавши корицею і невеликою кількістю цукру.

·  4. Тісто вийміть з холодильника, розкачати в пласт товщиною 0,5 см, склянкою виріжте кружечки. У центр кожного кружечка викладіть начинку, краї з’єднайте і защипайте.

·  5. Утворені пиріжки покладіть щільно в змащену маслом форму швом вниз, поверхня всього пирога змастіть жовтком і присипте цукром. Випікайте при температурі 190 градусів до зарум’янювання.

У розрізі пиріг виглядає дуже цікаво і апетитно. Така випічка точно сподобається дітлахам: все улюблені смаки в одному шматочку. Поділіться рецептом, друзі оцінять!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.