Пиріг з м’ясом «Хризантема» – рецепт приготування

Для приготування випічки з м’ясом не варто чекати особливого приводу: навіть таке частування, як пиріг «Хризантема», можна зробити в звичайний будній день. Повертаючись з роботи, варто придбати по дорозі пару листів листкового тіста (дріжджового), а інше – справа техніки.

Фарш для пирога можна вибрати будь-який: курячий, яловичий, свинячий або змішаний. Вийде неймовірно смачне доповнення до обіду або вечері, до того ж гарне!


Інгредієнти для рецепта


Листкове тісто – 500 г

Цибуля – 1 шт.

свинячий фарш – 500 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Розморожене тісто присипте борошном і розкачайте в пласт товщиною приблизно 0,5 см.

·  2. Чашкою або склянкою видавити з тіста кружечки.

·  3. Лук наріжте якомога дрібніше, змішайте з фаршем, посоліть і поперчіть.

·  4. Викладіть на кожне коло начинку, складіть його навпіл, а потім ще раз навпіл.

·  5. Утворені трикутнички викладіть в круглу форму для запікання, змащену вершковим маслом.Спочатку сформуйте зовнішнє коло, потім рухайтеся від стінок всередину, до центру форми.

·  6. Накрийте пиріг чистим рушником і дайте йому настоятися хвилин 10-15. Змастіть «Хризантему» збитим жовтком і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.

Ефектний пиріг можна зробити з солодкою начинкою, дрібно нарізавши яблука і присипавши їх корицею і цукром. Сподіваємося, що пиріг припав вам до смаку. Ваші друзі напевно хотіли б про нього дізнатися, тисніть «Поділитися»!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.