Пиріг з куркою та картоплею — Рецепт приготування

пиріг з куркою та картоплею рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
180 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Випічка, Закуски Курка

Пиріг з м’ясом, картоплею та листковим тестом — страва татарської кухні. Називають його «кубите» або «кубете», подають з чашкою гарячого бульйону, в якому плаває ароматні шматочки моркви і цибулі.

Листкове тісто замісити самі або купіть заморожене. Начинити його можна куркою, хоча в оригінальному рецепті вказана яловичина. Отже, почнемо кулінарний експеримент, впевнені, що він буде вдалим!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе — 400 г

Листкове тісто — 500 г

Картопля — 3 шт.

Цибуля — 2 шт.

Яєчний жовток — 1 шт.

Соняшникова олія — 2 ч. л.

Овочевий бульйон — 100 мл


Як приготувати


·  1 Курячу грудку (можна зі шкіркою) наріжте, посоліть і поперчіть. Залиште на 30 хвилин у холодильнику.

·  2 Розморожене тісто тонко розкачайте і викладіть на змащене маслом деко.

·  3 Картопля очистіть і наріжте скибочками, а цибулю — півкільцями.

·  4 Викладіть на тісто спочатку картоплю, потім курку, зверху цибулю.

·  5 З’єднайте куточки тесту так, щоб повністю сховати начинку. В середині залиште отвір і заткніть його шматочком тесту або луковкой. Змастіть пиріг жовтком.

·  6 Випікайте при 180 градусах 1 годину. Кожні 20 хвилин вливайте в отвір частину бульйону.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.