Пиріг з куркою і грибами – рецепт приготування

Відварна куряча грудка поєднується практично з будь-яким видом тесту. На швидку руку господині готують заливні пироги, а, коли є час для кулінарної творчості, можна порадувати домашніх Кішем на пісочної основі.

Сьогодні «З Смаком» порадує ще одним рецептом курячого пирога з швидким приготуванням і ніжним смаком. А ще у нього цікаве оформлення у вигляді вінка. Те, що потрібно до свят!


Інгредієнти для рецепта


Соняшникова олія – 1 ст. л.

Куряче філе – 500 г

Плавлений сир – 100 г

кетчуп – 2 ст. л.

Твердий сир – 100 г

печериці – 150 г

яйце – 1 шт.

петрушка – 0,5 Пуч.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Листкове тісто – 450 г

перець духмяний – 3 шт.

Лавровий лист – 1 шт.


Як приготувати


·1 Грудку відварити в підсоленій воді, додавши лавровий лист і запашний перець. Остудіть і дрібно наріжте.

·2 Крупно наріжте шампіньйони і обсмажте на олії.

·3 Розітріть м’який жирний плавлений сирок з кетчупом. Потім додайте куряче м’ясо, гриби, нарізану петрушку, посоліть і поперчіть.

·4 Лист листкового тіста трохи розкачати, розріжте спочатку на 6 прямокутників, потім на 12 трикутників.

·5 Деко застеліть пергаментом, викладіть трикутнички по колу, як показано на відео.

·6 Викладіть по колу «сонечка» спочатку тертий сир, потім курячо-грибну начинку.

·7 Вільні куточки тесту загорніть в середину і закріпіть біля основи пирога.

·8 Змастіть пиріг яйцем і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин, поки пиріг не підрум’яниться.

Готовий курячий пиріг подавайте теплим або холодним. Він відмінно скрасить вечірні посиденьки, а на святковому столі буде більш ніж доречний. Беріть простий рецепт собі на замітку і не забудьте переслати найкращій подрузі!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.