Пиріг з консервами – рецепт приготування

Рибні пироги славляться своєю ситністю і корисністю, але щоб начинка виходила не дуже сухе, їх роблять закритими. На щастя, не всі рецепти рибних пирогів складні, і редакція «З Смаком» знайшла варіант приготування, який зажадає від вас чи 10 хвилин вільного часу.

Наш секрет – консерви і ніжне тісто. Можете уявити собі шарлотку з тунцем? Рибні консерви можна вибрати на свій розсуд, головне – злити сік або масло, щоб пиріг не розмокнув.


Інгредієнти для рецепта


сметана – 100 г

кефір – 100 г

майонез – 200 г

яйце – 4 шт.

розпушувач – 0,5 ч. л.

сіль – 0,5 ч. л.

Пшеничне борошно – 300 г

риба – 450 г


Як приготувати


·1 Змішайте майонез, кефір і сметану. Збийте яйця і додайте до рідких інгредієнтів. Посоліть і перемішайте.

·2 Просійте борошно з розпушувачем і замісити тісто, за консистенцією нагадує сметану.

·3 У змащену форму викладіть половину тіста. Потім розподіліть по ньому роздавлені вилкою консерви і залийте тестом. Запікайте при 180 градусах 40 хвилин.

Наш рибний пиріг ідеально підходить для того, щоб спекти його прямо перед приходом гостей. Однак в якості начинки підходить не тільки риба, а й, наприклад, варені яйця з зеленню. В такому випадку подавати страву краще зі сметаною. Спробуйте приготувати, поділіться з друзями і розкажіть нам про свої враження!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.