Пиріг з капустою і м’ясом — Рецепт приготування

пиріг з капустою і м'ясом рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
90 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Випічка Дитячі страви М’ясо Овочі

Пиріг з капустою і м’ясним фаршем за смаком нагадує голубці, але його приготування займає набагато менше часу. Цільні листя перекладаються з м’ясною начинкою — виходить дуже соковито і ніжно, на відміну від випічки з тертої капустою.

Заправляється таку страву сметаною або йогуртом. Для більш гострого смаку додайте заправку дрібно порубаний зубчик часнику. Овочевий бульйон, зазначений у рецепті, можете замінити кип’яченою водою або м’ясним відваром.


Інгредієнти для рецепта


Капуста білоголова – 1 шт.

Свинячий фарш – 600 г

Помідор – 300 г

Овочевий бульйон – 200 мл

Рис – 50 г

Цибуля – 1 шт.

Селера – 1 ст. л.

Часник – 2 зуб.

Зелень – по смаку

Кмин – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 помідори Обдайте окропом, зніміть з них шкірку, дрібно наріжте. Наріжте Кубиками цибулю, зелень селери.Часник пропустіть через прес.

·  2 Змішайте фарш з промитим рисом, додайте спеції, овочі, влийте 100 мл бульйону і посоліть. Добре перемішайте і відправте в холодильник на 20-30 хвилин.

·  3 У цей час качан капусти розберіть на листя, відваріть їх у підсоленій воді до м’якості, зріжте тверді прожилки.

·  4 Роз’ємну форму застеліть спочатку фольгою, потім пекарської папером, сформуйте бортики.

·  5 Застеліть форму, включаючи ботики, половиною листя, викладіть на них половину фаршу. Повторіть шари, останній повинен бути капустяний.

·  6 Кожен шар фаршу поливайте рештою бульйоном.

·  7 Накрийте пиріг фольгою і відправте в духовку, розігріту до температури 190 градусів, на 50 хвилин.

·  8 Дістаньте пиріг, посипте тертим сиром і печіть ще 10 хвилин. Після прикрасьте зеленню і подавайте гарячим.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.