Пиріг з кабачків з фрикадельками — рецепт приготування

Якщо в будинку знайдеться 2, а краще 3 кабачка середніх розмірів, вам обов’язково стане в нагоді цей рецепт. Пиріг з дивно м’якою структурою під хрусткою сирною скоринкою, та ще з ароматними фрикадельками — це фантастично смачно. А також корисно і поживно.

Якщо хочете, щоб структура пирога вийшла більш щільною, замініть борошно манкою і залиште на деякий час, щоб крупа розбухла. Кабачки з вдячністю приймають всі додаткові добавки, так що можете сміливо включити в рецепт, наприклад, нарізаний кубиками болгарський перець і зелень базиліка.


Інгредієнти для рецепта


кабачок — 3 шт.

яйце — 1 шт.

Пшеничне борошно — 180-200 г

сіль — за смаком

розпушувач — 1 ч. л.

Яловичий фарш — 150-200 г

Цибуля — 1 шт.

італійські трави — за смаком

Твердий сир — 80 г

Панірувальні сухарі — 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Кабачки натріть на тертці з дрібними отворами, відіжміть. Додайте яйце, сіль, pазрихлітель, перемішайте і порціями введіть борошно. Тісто має вийти як на оладки.

·  2. Сир натріть і додайте половину від кількості до кабачкової тесту.

·  3. Ретельно змішайте фарш з подрібненою цибулею, сіллю і прованськими травами. Сформуйте невеликі фрикадельки.

·  4. Вогнетривку форму змажте маслом, посипте панірувальними сухарями, викладіть тісто. Злегка погрожує в кабачкову масу, викладіть фрикадельки на однаковій відстані одна від одної. Посипте сиром, що залишився.

·  5. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин. Приблизно за 10 хвилин до закінчення приготування прикрийте пиріг фольгою, щоб поверхня не дуже почервоніла.

Залиште пиріг остигати у формі, а коли він стане не таким гарячим, наріжте на порційні шматки і розкладіть по тарілками. Легке і в той же час поживну страву подавайте з ложечкою сметани і зеленню.Хорошим рецептом не гріх і з друзями поділитися!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.