Пиріг з цибулею на пісочному тісті – рецепт приготування

Цибулевий пиріг вважається традиційним німецьким блюдом, але «З Смаком» пропонує тобі французький варіант його приготування, який виключає використання листкового тіста, сала і шинки.

Вам не знадобиться багато інгредієнтів, щоб приготувати пиріг з цибулею, але він вийде ситним частуванням, і його можна використовувати як в якості другої страви, так і закуски.


Інгредієнти для рецепта


Цибуля – 700 г

яйце – 4 шт.

Пшеничне борошно – 250 г

сметана – 500 мл

Вершкове масло – 175 г

Мускатний горіх – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Готуємо тісто. Розтопіть 125 г вершкового масла, змішайте з трьома ложками сметани, додайте борошно і сіль. Замісити тісто і приберіть в холодильник.

·  2. Для начинки очистіть цибулю, наріжте кільцями і обсмажте в олії до м’якого стану. Додайте залишилася сметану, сирі яйця і приправте мускатним горіхом, перцем і сіллю.

·  3. Дістаньте тісто з холодильника і розкачайте. Викладіть його на деко, формуючи бортики.Покладіть начинку зверху і запікайте 30-40 хвилин при 200 градусах.

Цей відкритий пиріг існує в різних варіаціях, з яких найпопулярніша – пиріг з зеленою цибулею.Поспішайте зберегти наш легкий рецепт, адже краще сніданку годі й шукати!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.