Пиріг з бринзою — рецепт приготування

Один з часто використовуваних видів сирів в слов’янських країнах — бринза. Висока щільність, характерний білий колір, яскравий смак кисломолочного продукту — ось за що ми любимо цей сир. Саме тому він частий гість у нас на столі. Відкриємо вам секрет: бринзу можна використовувати для приготування величезної кількості страв. Деякі вас дуже навіть здивують! Пиріжки та пироги, салати, хичіни, супи, рулети з бринзою — все таке смачне!

Пиріг з бринзою — лише один з численних варіантів, але він приголомшливо апетитний. Поєднання часнику і зелені робить випічку ще духмяний і смачний. Але вистачить слів, варто раз приготувати, щоб переконатися, що все вищесказане — чиста правда.


Інгредієнти для рецепта


Листкове тісто — 250 г

бринза — 200 г

яйце — 1 шт.

Яєчний жовток — 1 шт.

сметана — 2 ст. л.

часник — 2 зуб.

зелень — 1 Пуч.

Чорний перець (мелений) — за смаком

майоран — за смаком

Вершкове масло — 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Почніть процес з приготування начинки. Вимийте пучок зелені і дрібно наріжте його. Після цього очистіть часник від лушпиння і пропустіть зубчики через прес.

·  2. В окремій ємності розімніть бринзу звичайною виделкою. Як варіант, можна натерти її на терці.

·  3. Додайте часник, а потім і зелень в ємність з бринзою. Змішайте інгредієнти. Також додайте перець і майоран.

·  4. Збийте куряче яйце в окремій ємності, а після вилийте яєчну суміш в начинку. Ще раз все ретельно перемішайте.

·  5. Додайте в загальну масу 2 ст. л. сметани (20% — ї жирності). І знову змішайте.

·  6. Візьміть вже готове листкове тісто або приготуйте домашнє. Розкачайте його. Товщина шару повинна бути приблизно 3 мм.

·  7. Тепер викладіть начинку поверх тесту. Поверніть рулет. Переконайтеся, що він досить щільний.Розріжте рулет на 8 однакових частин.

·  8. Візьміть форму. Змастіть її 1 ст. л. вершкового масла. Тепер викладіть шматочки пирога зрізами догори. Частини пирога повинні прилягати одне до одного досить щільно.

·  9. Візьміть 1 жовток, 1 ст. л. сметани і 1 ст. л. вершкового масла. Збийте цю суміш віночком і змастіть нею пиріг.

·  10. Виставте температуру духовки на 170 ° С. Пиріг потрібно випікати 30 хвилин.

Апетитно, чи не так? І нехай начинка несолодка, але яка ж смачна і ситна. Шматочок пирога можна захопити з собою на роботу, якщо ви любите перекушувати між основними прийомами їжі. Це набагато корисніше, ніж батончики і чіпси, згодні? Печіть, залишайте коментарі та діліться новим рецептом з друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.