Пиріг-равлик – рецепт приготування

Багато хто любить насолоджуватися вишнею виключно у випічці: тут ягода повністю розкриває свій аромат, робить смачним навіть саме прісне тісто. Якою б не була соковита красуня – свіжої, замороженої або консервованої у власному соку, в будь-якому вигляді вона стане головною родзинкою чудового пирога.

Рецептом такого ми хочемо поділитися з дорогими читачами. Вишневий пиріг-равлик – один з найпростіших і одночасно яскравих десертів. Такий часто подають в європейських кав’ярнях і ресторанах. Варто спробувати!


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло – 200 г

сіль – 1 трісок.

Пшеничне борошно – 3 скл.

кефір – 1 скл.

розпушувач – 1 ч. л.

ванілін – 1 трісок.

вишня – 500 г

цукор – 0,5 скл.

Цукрова пудра – за смаком


Як приготувати


·  1. Змішайте борошно, сіль і розпушувач. Масло розм’якшити, перетріть з борошном, потім влийте кефір і замісити м’яке тісто.

·  2. Присипте стіл борошном і розкачайте тісто тонким шаром, близько 5 мм. Наріжте смужки розміром 20 х 8 см, потім викладіть посередині ряд з вишень без кісточок, посипте цукром, змішаним з ваніліном, краю защипайте.

·  3. Викладіть спіраллю отримані ковбаски в змащений маслом деко круглої форми. Випікайте при температурі 200 градусів протягом 40 хвилин. Коли пиріг охолоне, присипте випічку цукровою пудрою.

Якщо у вас в засіках не знайшлося вишні, не варто засмучуватися, у нас є кілька цікавих рецептів пирогів з яблуками. Балуйте себе прекрасними ласощами, а рецептами не забувайте ділитися з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.