Пиріг «Фулто» – рецепт приготування

Восени завжди хочеться чогось такого, щоб це було одночасно смачно, тепло, пряно і цікаво. На щастя, цей час року щедро на плоди, з яких можна приготувати саме таке блюдо!

Фулто – це приголомшливий пиріг з гарбузом. Незвичайний він тим, що в начинку входить перець, який надає десерту пікантну гостроту. Ну і остаточно роблять блюдо досконалим горіхи.


Інгредієнти для рецепта


вода – 1 скл.

сіль – 1 ч. л.

цукор – 5,5 ст. л.

Соняшникова олія – 4 ст. л.

Пшеничне борошно – 3 скл.

Вершкове масло – 70 г

гарбуз – 700 г

Чорний перець (мелений) – 1 ч. л.

Червоний перець мелений – 0,5 ч. л.

Грецькі горіхи – 1 скл.


Як приготувати


·1 Розчиніть у гарячій воді сіль і 1 ч. л. цукру. Висипати в миску 2 скл. борошна і влийте розчин. Розмішайте. Влийте рослинне масло і всипте решту борошна, замісити тісто. Коли воно перестане липнути до рук, скачайте в кулю, прикрийте чистим рушником або плівкою і відставте на 20-25 хвилин.

·2 Займіться начинкою: покришите горіхи і натріть гарбуз на великій тертці.

·3 Розтопіть частину вершкового масла і змастіть їм форму.

·4 Розкачайте тісто в пласт товщиною 3-4 мм. Змастіть вершковим маслом.

·5 Якщо гарбуз дуже соковита, відіжміть її. Розподіліть по тесту, рівномірно посипте гарбуз цукром і поперчіть. Присипте горіхами. Поверніть тісто в рулет і сформуйте з нього равлика. Перемістіть в форму і щедро полийте розтопленим маслом.

·6 Випікайте півгодини при 180 градусах. Полийте залишками масла і випікайте ще хвилин 15-20. За 10 хвилин до готовності можете прикрити фольгою. Дістаньте готовий пиріг з духовки, прикрийте рушником і дайте йому охолонути.

Подавайте фулто теплим з гарячим чаєм, кавою, какао. Насолоджуйтесь чудовою випічкою і діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.