Пиріг «Фар Бретон» – рецепт приготування

«Фар Бретон», мабуть, – сама вишукана випічка з чорносливом! У цьому пирозі яскраво виражені нотки французької кухні: і ніжний смак, і незвичайний спосіб приготування видають походження цього десерту.

Таке частування можна подати навіть замість торта на святі! «Фар Бретон» з легким димком і помірною солодкістю буде в самий раз після ситного застілля.


Інгредієнти для рецепта


яйце – 3 шт.

молоко – 300 мл

цукор – 100 г

ванільний екстракт – 0,25 ч. л.

сіль – 1 трісок.

Вершкове масло – 5 ст. л.

Пшеничне борошно – 1 скл.

чорнослив – 1 скл.

Ізюм – 0,25 скл.

Чорний чай – 1 скл.


Як приготувати


·  1. За допомогою блендера змішайте яйця, молоко, ванільний екстракт, сіль, розтоплене вершкове масло і цукор, частинами всипте просіяне борошно. Миску з рідким тестом накрийте плівкою і відправте в холодильник на 3 години, можна на ніч.

·  2. Ізюм і чорнослив вимийте, залийте гарячим міцним чаєм. Коли чай охолоне до кімнатної температури, накрийте сухофрукти кришкою і дайте їм настоятися хвилин 30.

·  3. Тісто дістаньте з холодильника, злегка збийте і вилийте в форму для запікання, застелена пергаментом і змащену вершковим маслом.

·  4. Рівномірно розподіліть по формі вийнятий з рідини родзинки і чорнослив.

·  5. Надішліть пиріг в розігріту до 190 градусів духовку на 50-60 хвилин. Готовність випічки перевірте зубочисткою.

Остиглий пиріг зазвичай посипають цукровою пудрою і подають з кулькою морозива. Так і хочеться відрізати шматочок цієї солодощі і влаштуватися зручніше в кріслі, попиваючи свіжозаварений чай …

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.