Піца з багета — рецепт приготування

Можна довго шукати відповідний рецепт тесту для піци, але коли немає часу, краще скористатися готовою основою. Таку можна приготувати самому і заморозити або ж запастися магазинної.

Здавалося, що простіше варіанту вже не знайти … І тут ми спробували приготувати піцу з багета: вийшло чудово! Рум’яна булочка за 15 хвилин стала більш хрусткою, сир залишився тягучим і м’яким, ну а шинка неймовірно соковитою.


Інгредієнти для рецепта


багет — 1 шт.

шинка — 200 г

помідор — 1 шт.

Болгарський перець — 1 шт.

Твердий сир — 200 г

Томатний соус — за смаком

оливки — за смаком


Як приготувати


·  1. Підготуйте продукти: шинку наріжте соломкою, помідор кружками, оливки кільцями, перець соломкою, сир натріть.

·  2. Багет розрізати вздовж на дві частини, дістаньте м’якоть, змастіть томатним соусом.

·  3. Викладіть в середину спочатку помідори, потім шинку, перець, оливки, посипати сиром.

·  4. Надішліть піцу в духовку, розігріту до 200 градусів, на 15 хвилин.

Начинка для такої піци підійде будь-яка. Напевно у вас є свій ідеальний набір інгредієнтів для цього сирного ласощі. Беріть ідею за основу і діліться нею з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.