Піца на молоці – рецепт приготування

Важко зробити таку ж піцу, як ту, що випікають в спеціалізованих ресторанах. Недарма більшість з них зберігають рецепт тесту в найсуворішій таємниці. Редакція «З Смаком» спробувала розгадати секрет найсмачнішою ресторанної піци на повітряному коржі, і дещо у нас вийшло …

Пишний корж з підсмажений м’яким краєм вийде тільки в тому випадку, якщо тісто замісити на вологих дріжджах і молоці. Отже, беріть улюблену начинку і деко побільше!


Інгредієнти для рецепта


молоко – 200 мл

сіль – 0,5 ч. л.

цукор – 2 ч. л.

дріжджі – 10 г

Оливкова олія – 2 ст. л.

Пшеничне борошно – 300 г

шинка – 150 г

помідор – 1 шт.

Твердий сир – 150 г

Томатний соус – за смаком


Як приготувати


·  1. У тепле молоко додайте цукор і сіль, покладіть дріжджі, влийте оливкова олія, перемішайте.

·  2. Частинами всипте просіяне борошно і замісити м’яке тісто. Викладіть його в миску і накрийте рушником, поставте в тепле місце приблизно на 30 хвилин для того, щоб тісто підійшло.

·  3. Присипте поверхню столу борошном і розкачайте тісто тонким шаром. Змастіть основу для піци томатним соусом, викладіть тонко нарізану шинку і кільця томатів, посипте тертим сиром.

·  4. Надішліть піцу в розігріту до 190 градусів духовку на 15 хвилин. Готово!

Начинка для дріжджовий піци підійде будь-яка, з такою основою чудово вийде навіть звичайна «Маргарита» з домашньої моцарелою. Не забудьте поділитися цим чудовим рецептом з подругою!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.