Піца «Маргарита» – рецепт приготування

Найпростіша піца в світі стала кулінарної легендою і отримала свою назву на честь італійської королеви Маргарити Савойської. З неї все і почалося: всесвітня слава рецепта і понад дві тисячі варіацій. Піца з помідорами і сиром перетворилася в культове блюдо і обросла інгредієнтами, про яких при її створенні навіть не думали.

Однак «З Смаком» не забуває про класику і бажає поділитися з вами гордістю італійської кухні.Зустрічайте, піца «Маргарита» за оригінальним рецептом!


Інгредієнти для рецепта


помідори Пелата – 200 г

Пшеничне борошно – 500 г

Оливкова олія – 3 ч. л.

моцарелла – 100 г

пармезан – 70 г

вода – 300 мл

дріжджі – 10 г

базилік – 40 г

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Залийте дріжджі водою і додайте одну чайну ложку оливкової олії.

·  2. Просійте борошно разом з дрібкою солі, додайте воду з дріжджами і замісити тісто. Залиште ненадовго відпочити.

·  3. Подрібніть помідори в кашу, додайте три чверті крупно порубаного базиліка, чайну ложку оливкового масла, трохи перцю і солі за смаком.

·  4. Обімніть тісто і розкачайте його. Рясно змастіть томатною сумішшю. Потім наріжте моцарелу дрібними кубиками і викладіть на піцу. Натріть зверху пармезан і покладіть залишилися листочки базиліка.

·  5. Запікайте в духовці 10 хвилин при 250 градусах.

Зауважте, що моцарелла, помідори і базилік квітами нагадують італійський прапор, так що це по-справжньому етнічне блюдо. Піцу подають, попередньо прикрасивши свіжими листочками базиліку зарум’яниться скоринку. Buon appetito!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.