Перець фарширований сиром

На щастя, існує безліч овочевих страв, які можна подати на стіл в найкоротші терміни після початку готування. Головним чином, використовується при цьому солодкий (або болгарська) перець.

Овочеве рагу, воно ж – соте – ось одне з таких «швидких» страв. Для його приготування потрібно просто порізати перець, баклажани, кабачки, помідори та моркву, а потім все це згасити, додавши солі і трохи цукру. Все до неможливості просто, але і вельми смачно.

Особлива увага – фаршированого перцю. Звичайно, в ідеалі потрібно справжній фарш: з рисом, морквою і прянощами. Але якщо у вас абсолютно немає часу, зійде і звичайна тушонка з додаванням вареного рису і тертої моркви. Акуратно позбудьтеся від хвостиків перцю і нутрощів, і тільки після цього додайте всередину фаршу або того, що у вас його замінює. Щоб уникнути прилипання перців на дно каструлі, покладіть на нього петрушку, лавровий лист, запашні горошки або будь-які інші запашні трави. Туди ж додати можна і жир, що залишився від тушонки. Він збагатить смак підливи. Між перцями можна покласти і свіжі помідори, або – дві столові ложки томатної пасти, за їх відсутністю. Останній компонент – вода. Після цього весь вміст каструлі слід варити, щільно закривши ону кришкою. Подати на стіл можна вже відразу після готування, додавши сметани.

Інший спосіб швидкого приготування перцю – засмажити його в духовці без масла. Однак для цього дійства необхідна достатня спритність, так як смажаться овочі потрібно буде кілька разів перевернути. Після цього слід трохи їх остудити, а потім зняти підгорілу шкурку. Складіть по черзі кожен перець в глибоку посудину, ретельно змочуючи кожен шар часниковим соусом. Як його приготувати? – Нарізати цибулю, видавити часник, все змішати і додавши рослинного масла і оцту. Бажано все це зробити до того, як перець вже приготувався, щоб соус встиг, як слід, настоятися і отримати насичений смак. Заправлений перець також не варто їсти відразу. Дайте йому гарненько просочитися.

І наостанок – маринований перець з тиорогом. Не дивлячись на те, що готується це блюдо відносно довго, в порівнянні з попередніми, не можна не згадати і про нього. Насамперед, готуємо маринад. Для цього змішуємо рослинне масло, оцет, ложку цукру і трохи солі. Ставимо його на вогонь, і поки не закипів, крупно ріжемо перець і кидаємо туди. Після того, як перець досить прокипіла, його слід вийняти шумівкою і помістити в банку, після чого злити туди ж і маринад. Завершальний штрих – часник і пара стручків гострого перцю.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.