Перемячи з м’ясом — Рецепт приготування

перемячи з м'ясом рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
80 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 5
Випічка М’ясо

Перемячи — це смажені на маслі пиріжки з начинкою, які мають круглу форму і отвір з одного боку. Поряд зі словом «перемяч» використовується слово «біляш». Останнє блюдо відрізняється тим, що в ньому немає отвори.

Зробити пару золотистих, пишних перемячей зможе кожен. Проте в їх приготуванні є деякі секрети. Зараз ми розкриємо їх для вас!


Інгредієнти для рецепта


Молоко – 500 мл

Яловичий фарш – 1 кг

Вода – 150 мл

Пшеничне борошно – 1 кг

Яйце – 1 шт.

Дріжджі – 30 г

Вершкове масло – 60 г

Цукор – 1,5 ст. л.

Сіль – 2 ч. л.

Соняшникова олія – 150 мл

Цибуля – 1 шт.

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Змішайте молоко, воду, дріжджі, просіяне борошно, яйце, вершкове масло, цукор, 1 ч. л. солі і соняшникову олію.У вас повинно вийти м’яке тісто, яке потрібно поставити на 15 хвилин у тепле місце.

·  2 Приготуйте фарш. Можна взяти 500 г яловичого і 500 г свинячого. Додайте цибулю, пропущений через м’ясорубку. Всипте 1 ч. л. солі і чорний мелений перець за смаком.

·  3 Влийте трохи води в фарш, щоб начинка залишалася соковитою.

·  4 Розділіть тісто на невеликі шматочки. Сформуйте з них коржики. Викладіть всередину начинку. Краї з’єднайте по колу, залишаючи в средніке отвір.

·  5 Смажте страву в сковороді на середньому вогні діркою вниз. Коли перемячи стануть рум’яними, переверніть їх на іншу сторону. Зробіть вогонь поменше. Накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин.

·  6 За 2 хвилини до кінця приготування влийте в дірочку розпечене соняшникова олія, на якому блюдо готувалося.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.