Перець в медовому маринаді – рецепт приготування

У розпал закруточного сезону рецептів смачних заготовок багато не буває! Особливо якщо рецепт дійсно робочий. Перець в медовому маринаді – відмінна закуска. Легка острінка перців чудово поєднується з медовим смаком: в міру кисло, в міру солодко, в міру пікантно.

Щоб заготовка виглядала красиво, перці вибирайте різнокольорові, приблизно однакового розміру.Якщо вийде так, що маринаду буде недостатньо, просто приготуйте ще половину його порції.


Інгредієнти для рецепта


Болгарський перець – 1,5 кг

вода – 1 л

мед – 1 скл.

Соняшникова олія – 0,5 скл.

оцет – 100 мл

сіль – 1 ст. л.


Як приготувати


·  1. Мед розчиніть у воді, додайте сіль і соняшникову олію.

·  2. Перець наріжте уздовж великою соломкою і складіть в каструлю. Залийте приготованою сумішшю і поставте на вогонь. Варіть овочі при помірному кипінні 2-3 хвилини, потім влийте оцет, перемішайте.

·  3. Зніміть перці з вогню і розфасуйте по стерилізованих банках, наливаючи по вінця. Закрийте кришками (гвинтовими або під закачування), укутайте на 12 годин.

Варто відкрити баночку – дражливий аромат перців, просочених літнім сонцем, розноситься по всій кухні. При бажанні мед в маринаді можете замінити такою ж кількістю цукру. Смак, звичайно, буде дещо іншим, але приємним. Якщо рецепт вам припав до душі, поділіться ним з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.