Перець по-вірменськи — Рецепт приготування

перець по вірменськи рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Веганські Вегетаріанські Заготовки Закуски Овочі

Ця гостра закуска підкорює з першого шматочка! Смажений, а потім маринований перець по-вірменськи готується з цілих, неочищених плодів, які просочуються в пряної заливці. Варто приготувати такий хоча б тому, що сам процес займає дуже мало часу.

Закуска добре підкреслює смак м’ясних страв, пробуджує апетит і виглядає досить ефектно. А ще перець по-вірменськи сподобається тим, хто любить маринади без оцту.


Інгредієнти для рецепта


Болгарський перець – 700 г

Часник – 8 зуб.

Соняшникова олія – 0,25 скл.

Помідор – 2 шт.

Петрушка – 1 пуч.

Кінза – 1 пуч.

Сіль – 1 ст. л.

Лимонний сік – 0,5 скл.

Цукор – 2 ст. л.

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Болгарський перець вимити, не очищаючи від насіння і плодоніжок, обсмажте з двох сторін на соняшниковій олії.Готові перці складіть у глибоку ємність.

·  2 Помідори обшпарте, зніміть шкірку і натріть на тертці або подрібніть в блендері. Часник пропустіть через прес, наріжте зелень.

·  3 Змішайте помідори, лимонний сік, часник, зелень, сіль, цукор, чорний перець. Додайте масло, в якому смажилися овочі і добре перемішайте. Маринад готовий!

·  4 Залийте перець маринадом, накрийте тарілкою і поставте зверху гніт масою 1-2 кг Надішліть ємність з перцем в холодильник мінімум на 2 години.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.