Перець по-вірменськи — Рецепт приготування

перець по вірменськи рецепт приготуванняТип: Закуски
Час: 30 хвилин
Складність: Легко
Порцій: 4
Категорія: Веганські, Вегетаріанські, Заготовки, Закуски, Овочі

Ця гостра закуска підкорює з першого шматочка! Смажений, а потім маринований перець по-вірменськи готується з цілих, неочищених плодів, які просочуються в пряної заливці. Варто приготувати такий перець хоча б тому, що сам процес займає дуже мало часу.

Закуска добре підкреслює смак м’ясних страв, пробуджує апетит і виглядає досить ефектно. А ще перець по-вірменськи сподобається тим, хто любить маринади без оцту.

Інгредієнти для рецепта

  • Болгарський перець – 700 г
  • Часник – 8 зуб.
  • Соняшникова олія – 0,25 скл.
  • Помідор – 2 шт.
  • Петрушка – 1 пуч.
  • Кінза – 1 пуч.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Лимонний сік – 0,5 скл.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) – за смаком

Як приготувати

·  1) Болгарський перець вимити, не очищаючи від насіння і плодоніжок, обсмажити з двох сторін на соняшниковій олії. Готові перці складіть у глибоку ємність.

·  2) Помідори обшпарте, зніміть шкірку і натріть на тертці або подрібніть в блендері. Часник пропустіть через прес, наріжте зелень.

·  3) Змішайте помідори, лимонний сік, часник, зелень, сіль, цукор, чорний перець. Додайте масло, в якому смажилися овочі і добре перемішайте. Маринад готовий!

·  4) Залийте перець маринадом, накрийте тарілкою і поставте зверху гніт масою 1-2 кг. Покладіть ємність з перцем в холодильник мінімум на 2 години.

Перець по-вірменськи — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.