Перці, запечені з шинкою і сиром – рецепт приготування

Рулетики з болгарського перцю з шинкою і сиром – неймовірно красиве, яскраве і смачна страва для святкового столу. Втім, навіщо себе обмежувати, можна і в будній день приготувати! Часу витратите трохи більше, ніж на звичайну вечерю, зате знявши пробу з результату старань, точно не будете шкодувати про витрачені зусилля.

Порада від «З Смаком»: після запікання перці помістіть на хвилину в поліетиленовий пакет – шкірку знімати буде набагато легше. Готову страву виглядає ще цікавіше, якщо взяти перці різних кольорів.


Інгредієнти для рецепта


Болгарський перець – 4 шт.

моцарелла – 200 г

шинка – 80 г

яйце – 2 шт.

Твердий сир – 100 г

Панірувальні сухарі – 2 ст. л.

базилік – за смаком

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Оливкова олія – за смаком


Як приготувати


·  1. Миті болгарські перці викладіть на деко, злегка змастіть маслом і, не видаляючи плодоніжок, запечіть протягом 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.

·  2. З запечених перців, злегка остудити, зніміть шкірку, видаліть плодоніжки. Обережно зробіть поздовжній розріз і розкладіть перець так, щоб вийшов пласт.

·  3. Викладіть на пласт перцю скибочки твердого сиру, шинки, нарізані дрібними кубиками моцарелу і зварені круто яйця. Присипте всю цю красу подрібненою зеленню базиліка.

·  4. Звернувши перці в рулетики, перекладіть їх на деко, посипте панірувальними сухарями, приправте сіллю і перцем, збризніть оливковим маслом і відправте в духовку ще на 10 хвилин при температурі 180-200 градусів.

Солодкуватий смак болгарських перців чудово поєднується з шинкою і пряними нотками базиліка, а 2 види сиру роблять блюдо ще смачніше. Поділіться секретом бездоганної закуски з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.